Een leven zonder regels is eigenlijk niet voor te stellen, zonder regels zou het op het water al een grote chaos zijn. De facebookgroep De Doerakvaarders kent dus ook regels. Onze groep telt ondertussen bijna 900 leden en we hopen dan ook op jullie begrip dat regels noodzakelijk zijn.
 
Als beheerders zien we niet altijd alles, hebben ook niet altijd de tijd om direct te reageren. Deze opgestelde regels zijn gebaseerd op onze huidige ervaring, maar dat sluit niet uit dat we iets over het hoofd hebben gezien waar we dus alsnog op zullen reageren. We rekenen op jullie begrip om hier bewust mee om te gaan en daardoor zelf mede het succes van deze groep te bepalen.
 
Het beheer is niet aansprakelijk voor de inhoud van de geplaatste posts en reacties, ook niet voor de gevolgen van de acties welke leden ondernemen.
 
 

 

 
Omgaan met elkaar 
 
Wees vriendelijk en hou er rekening mee dat we elkaar in dit digitale medium al eens misverstaan. We moeten er met zijn allen een uitnodigende omgeving van maken. Een stevige discussie is toegestaan, maar houd het netjes. Loopt het toch uit de hand dan kan je berichten of reacties rapporteren aan de beheerders, deze zullen dan beslissen of er berichten/leden al dan niet verwijderd en/of geblokkeerd worden.
 
 
Geen haatdragende taal of pesten 
 
Zorg ervoor dat iedereen zich veilig voelt. Geen enkele vorm van pesten is toegestaan en kleinerende opmerkingen over bijvoorbeeld ras, religie, cultuur, seksuele geaardheid, geslacht of identiteit worden niet getolereerd. Kritiek op personen/bedrijven die zich niet kunnen verdedigen en/of geen lid zijn van de Facebookgroep is ook niet toegestaan.
 
 
Geen promoties of spam 
 
Reclame, spam, links naar (commerciële) websites, promotiefoto's, berichten met links van en naar andere facebook groepen zijn niet toegestaan.
 
 
Privacy 
 
Respecteer ieders privacy, plaats geen persoonlijke gegevens van derden, inhoud die zelfbeschadiging of buitensporig geweld bevat, berichten over inzamelingsacties en/of naaktmateriaal/ seksueel getinte inhoud.
 
 
Inhoud berichten 
 
Het beheer controleert de inhoud van de berichten achteraf en behoudt het recht om bijdragen te verwijderen.
 
 
Beheer
  
Het beheer is niet aansprakelijk voor de inhoud van de geplaatste posts en reacties en voor de gevolgen van de acties welke leden ondernemen.

 

 

 

Tips

  • Respecteer de mening van anderen
  • Plaats geen berichten met uitsluitend hoofdletters
  • Wanneer je iets deelt vanaf je eigen tijdlijn, zorg dan dat het bericht op openbaar staat
  • De geplaatste informatie is openbaar binnen de groep en dus voor alle leden toegankelijk
  • Wees voorzichtig met uw uitspraken en houd persoonlijke gegevens als huisadres en telefoonnummer voor uzelf
  • Heeft u opmerkingen over de groep of suggesties voor verbetering van de groep? Zet dit niet in de groep, maar stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  
 
 

Bent u in het bezit van een echte Doerak en wilt u lid worden van onze leuke groep, aarzel dan niet en klik  hieronder op de knop. 

 

Lidmaatschap is gratis!